Om

Kamilla Andersen

Jeg er en pige på 25 med gang i og masser af gå‐på mod. Jeg bor i et dejligt hus i Kalundborg, sammen med min kæreste. Jeg har arbejdet med min store grafiske passion i 5 år. Jeg har taget uddannelsen mediegrafiker i en virksomhed i Skælskør, senere hen arbejdet i et web‐ og reklamebureau i Kalundborg og som grafiker på online mediet Riders Insight. I mit arbejde har jeg opnået meget ansvar, stabilitet og ikke mindst selvstændighed.

Identitet, branding og grafisk design

En visuel identitet er vigtigt for enhver

At skabe og vedligeholde et stærkt brand kan være et afgørende værktøj til, at forbedre din virksomheds konkurrenceposition og dermed forøge salget af det produkt eller de services, du leverer. Et stærkt brand kan samtidig betyde, at du kan tillade dig at tage en bedre pris for dit produkt eller din service, da du i kraft af brandet adskiller dig fra dine konkurrenter. Du konkurrerer ikke længere "kun" på pris og kvalitet.

I mit design sætter jeg fokus på branding af produktet/kunden. Det er vigtigt for mig, at det grafiske layout/visuelle identitet har en rød tråd og at kunden kan gå med et tilfreds smil på læberne!

Trykte medier eller grafik til nettet

Trykte medier har en bestemt charme og kvalitet over sig, som de digitale ikke kan opnå. Her er der bl.a. tale om papirvalg, farvevalg, trykmetode, efterbehandlinger og meget mere. Dette er vigtigt at tænke over, når man trykte medier.

Digitale medier er de seneste år blevet mere og mere populært og det er et medie man skal huske at udnytte. Det digitale medie har, som det trykte, også flere fordele. Bl.a. er de bedre til at "poppe" op foran kunden og give et hurtigt link til mere info.

Jeg synes, at begge medier er super interessante, at arbejde med, især med henblik på, hvordan man bedst fanger netop den korrekte målgruppe til det gældende produkt.CV


Uddannelse:

o 06–09: Kalundborg Gymnasium
o Sommer 09 – vinter 09: Københavns Teknisk skole; Fotograf grundforløb (bopæl i Sverige).
o Vinter 09 – april 2014: Roskilde Tekniske Skole; Mediegrafiker.Jobs:

o Juni 2011 - april 2014: Mediegrafiker elev hos HassOlsen A/S.
o April 2012 - maj 2014: Promoter hos Brandvenue Booking.
o Maj 2014 - maj 2015: Grafiker / Grafisk Designer hos Glad Creative
o Oktober 2014 - maj 2015: Mediegrafiker hos Riders Insight


Se mere på LinkedIn


Ungarbejde:
o 06–08: Ungarbejder i Kvicly-bageren.
o 07–09: Tjener på Restaurant Fjorden, Tjener på Sheng Hua,
Rengøringsassistent ved Kalundborg Rengørings Service.
o Januar 10 – Januar 2012: Deltidsmedarbejder på OK tankstation.
- Alle overstående job er sideløbende med uddannelser!Sprog:

o Dansk - modersmål
o Engelsk – godt kendskab
o Tysk – grundlæggende kundskab
o Svensk – grundlæggende kundskab (haft bopæl i Sverige i 6 måneder)