Kandes Signaturpakke:

Visuel Identitet

Det er tid til at tage ejerskab over din virksomhed, markedsføre dig professionelt og i tråd med din sande essens. Lad os sammen skabe en visuel identitet, der afspejler præcis, hvor du og din virksomhed står i dag. Er du klar til at løfte dit brand til nye højder?

Forestil dig:

 • Du åbner Canva, laver et nyt opslag og poster på Instagram så let som en leg.
 • Du bruger færre timer på at lede efter de perfekte skabeloner, færre tid på at fedte rundt i timevis med farver og skrifttyper….
  … og mere tid på dine kunder og din passion. Du undgår at bekymre dig om næste måneds indtjening – for du er allerede fuld booket 🔥
 • Det er tid til at få opgraderet din visuelle identitet! Kandes Signaturpakken; Visuel identitet giver dig netop det overskud og frigivelse af din dyrebare tid.
 • Stop med at spilde tiden, tag lederskab over din virksomhed, markedsfør dig professionelt og alligned med dig.
I got you, lad os skabe magi sammen!

Her er hvad du skal vide:

I Kandes signaturpakken tager vi dig hele vejen rundt om din visuelle identitet.

01.

Zoom møde

Vi starter med et Zoom kald hvor vi snakker om dine drømme, ønsker og behov. Pakken bliver skræddersyet til dig ✨ Vi snakker om dine kunder og drømmekunder og hvordan vi kan tiltrække dem.

02.

Design af logo, farver og skrifttyper

Jeg designer dit nye logo, finder skrifttyper og farver der passer til dit nye visuelle univers. Det er vigtigt for mig at du er med på rejsen så din energi kan mærkes i din nye visuelle identitet. Derfor har du mulighed for at have indflydelse på mine udkast – vi snakker fordele og ulemper og tager en fælles beslutning. Jeg er ikke længere væk end et Zoom kald 👩🏻‍💻

03.

Confetti

Når du er helt tryg i maven og har godkendt er det tid til at kaste med confetti. TILLYKKE! Du har steppet op i din virksomhed, taget ansvar og er nu klar til at tiltrække de helt rigtige kunder for dig. Mens du fester genererer jeg en hulens masse filer. Bare rolig – jeg er suuuper nørdet så du kommer ikke til at mangle noget 🤓❤️

04.

Brandmanual

I fremtiden kommer du til at elske din nye brandmanual! Det er den du bruger når du skal ‘back-on-track’, et opslagsværk som du giver dine samarbejdspartnere, ansatte, når du skal have opsat annoncer eller bestille et nyt skilt til dit kontor. Den sørger for at du, og dem der arbejder i dit univers, holder din røde tråd og giver dig ro i maven.

Det siger Søs, Sofie & Trine

Testimonials

Søs Savage

“Jeg har fået en helt fantastisk ny brand-identitet som på alle måder afspejler både min personlighed og sjælen i min virksomhed.”

Trine

“Jeg må sige, at jeg simpelthen elsker min nye identitet – jeg føler mig stolt, powerfuld, professionel og unik!!!!”

Anne Revsbæk logo

Anne Revsbæk

“Du forstår alle ordene mellem linjerne. Du ser billedet jeg ikke selv kunne skabe. Farverne jeg ikke selv kunne sammensætte. Og så elsker jeg din vanvittige æstetiske sans 😍🔥 Kæmpe anbefaling!”

Det siger Søs, Sofie & Trine

Er du klar?

Din grafiske wing-woman

Hvad kan en visuel identitet?

En visuel identitet, der er opdateret med hvor du og din virksomhed er lige nu, vil styrke dit brand. Det vil give dine kunder en ro i maven til at turde købe fra dig – og det er trods alt dét vi gerne vil opnå, ikke?

Med grafiske greb kan du give dine følgere den her ‘mavefornemmelse’. “Dét her føles rigtigt, jeg føler mig set og tryg”. Modsat en mere ‘hjemmegjort’ variant der ofte udtrykker kaos, uro og er uprofessionel.

Det er okay at du ikke ved noget om grafik – jeg er din wingwoman, jeg hjælper dig. Tag endelig fat i mig – også når vores samarbejde er afsluttet. Jeg elsker at hjælpe dig med at holde den røde tråd.

Når mine kunder investere i deres visuelle identitet fortæller de mig ofte at det har givet dem en kæmpe power, et skulderklap og et skub bagi til at steppe op. Når du investere i din visuelle identitet investere du i din virksomhed – og i dig selv.

Du har styrken, viljen og modet til at gå vejen – jeg hepper på dig!
Mød Kandes

Hej ven

Jeg har gennem de sidste 14 år arbejdet som grafisk designer. Min stil er feminin, skandinavisk og minimalistisk. Jeg drømmer om at skabe et liv med tid og overskud til mine to piger – og vise dem at man kan hvad man vil.

Det nørdede indhold:

 • Indledende snak & research af dig, dit brand og dine konkurrenter (på Zoom)
 • Idéudvikling og udarbejdelse af 5-8 unikke og personlige design forslag inkl. flere forskellige skrifttyper
 • Korrekturgange og rettelser
 • Udarbejdelse af et unikt designet logo
 • Udarbejdelse af endelige filer af både logo og evt. ikon;
 • Sort, hvid, farvet logo i filerne: JPG, PNG, PDF, SVG, AI og EPS
 • Brandmanual som viser moodboard, logo, skrifttyper, farver og farvekoder
 • Afsluttende 1 times 1:1 Zoom møde med rådgivning om din nye visuelle identitet og evt. hjælp til Canva
 • Oversigt med din farvepalette til kontinuerlig farvebrug på SoMe
 • Oversigt over hvad man bruger hvilke filformater til
 • Jeg gemmer filerne så du altid kan få dem tilrettet ved behov
 • Mulighed for at få lavet andre filstørrelser uden beregning
 • Din investering: 19.000,- ex moms
HVorfor vælge Kandes

Forskellen ligger i at vælge en grafiker der forstår din feminine business
og ved hvordan du tiltrækker dine drømmekunder

 • Jeg har været selvstændig i 5 år, primært markedsført mig gennem Instagram som personlig branding.
 • Det er vigtigt for mig, at din mavefornemmelse er helt rigtig inden vi afslutter. Er du glad og stolt – er det også dét du udstråler.
 • Er det svært at forklare hvad du vil have? Bare rolig, jeg er specialist i at høre hvad du siger – mellem linjerne. Jeg tuner mig ind på dig, dine drømme og dine visioner og herefter designer jeg et unikt logo til dig.
 • Markedsfør dig professionelt og alligned med dig – så finder dine drømmekunder dig helt automatisk.

01. Send mig en mail

Beskriv lidt om din virksomhed, dine drømme, din stilart og hvad du godt kunne tænke dig.

02. Afklaringssamtale

Lad os tage en snak omkring dig, din virksomhed, dine drømmekunder og dine visioner. Hvad vil du gerne udstråle? Hvem vil du gerne tiltrække?

03. Grafiske lækkerier er på vej

Vent mens jeg designer din nye visuelle identitet. Nu er du klar til at tage din virksomhed til NEXT LEVEL og tiltrække dine ideelle drømmekunder.

Skal vi lave magi?

Det tekniske:

Din investering:

Du investere 19.000,- ex moms i din virksomhed og dig selv. Er du mest tryg ved rater? Del den op i fx 4x 4.750,-

Tidshorisont

Tidshorisonten afhænger af hvor mange korrekturgange, rettelser og kald vi har men i gennemsnit 1-3 måneder.

1:1 support

Undervejs snakker vi løbende og jeg hjælper dig altid med dine udfordringer med grafiske design, Canva, Instagram og meget mere.

Jeg er klar!

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Ja, den kan deles op i 2 – 4 rater. Lad os tage en snak om hvad der passer dig bedst 🙂

Du må meget gerne have tænkt over hvad du kunne tænke dig at udstråle. Lav gerne et board på fx Pinterest eller gem billeder ned på din mobil. Gem billeder af alt hvad du tiltrækkes af. Det kan fx være billede af en strand, et andet logo du synes er virkelig flot, en skrifttype eller en kage med en flot farve.

Så kan vi tage en snak med udgangspunkt i dine billeder og jeg kan lettere finde ind til hvilken retning vi skal i.

Ja, jeg laver costummade skabeloner til dig. Vi snakker om dine behov og ønsker på Zoom mødet. Det skal være let at komme igang med dine nye visuelle identitet – og arbejder du i Canva vil jeg gøre mit for at du kan komme så let igang som muligt.

Du får filer til online brug, dvs. JPG, PNG og SVG. Disse fil typer er pixeleret som betyder at de ikke fylder så meget og kan bruges på fx Instagram, din hjemmeside, Facebook osv.

Derudover får du også vektoriserede filer til tryksager i form af PDF. Vektoriseret betyder at du har mulighed for at skalerer filen op i lige præcis den størrelse du skal bruge – uden at det går ud over kvaliteten.

Sidst men ikke mindst får du også min arbejdsfil i EPS. Den kan du også bruge til tryksager og er også vektoriseret.

Du får flere udgaver af dit logo så du har en bred vifte af muligheder. Har dit logo fx et ikon får du både logoet med og uden ikon, i sort, hvid og farvet. Det er altid en fordel at have dit logo i flere forskellige farver. Lad os fx sige at du gerne vil sætte dit grønne logo på et billede af en skov. Her vil det farvede logo desværre forsvinde og din synlighed forværres. Men sætter du den hvide udgave ind her vil din virksomhed fremstå iøjnfaldende og professionel – og det er lige præcis dér vi skal hen 😉

I din brandmanual finder du også en guide til, hvad du skal bruge de forskellige filer til. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte mig.

Ja, selvfølgelig. En del af mine kunder er faktisk mænd. Men jeg markedsfører mig primært til de feminine erhverv.

Ja, jeg laver en del andre opgaver for faste kunder. Det er bl.a. brochurer, flyers, visitkort, SoMe posts, emballagedesign, årskalendre, skilte, TV reklamer, opsætning af markedsføring på bl.a. servietholdere, special opgaver osv. osv. Mine tidligere jobs har været hos reklamebureauer og jeg har derfor meget erfaring med grafik til alt inden for reklame og markedsføring. Send mig en mail med din forespørgsel – så tager vi en snak 🙂