Tilbud

Om mig skabelon til hjemmesider

149 kr. Ex moms

Mennesker køber fra mennesker. Det er lige så sandt i dag, som det var for 10 år siden.
Derfor er det så vigtigt at have en side på din hjemmeside der fortæller, hvem du er. På den måde kan din drømme kunde se hvem du er, føle sig tryg og derved have større sandsynlighed for at købe dit produkt eller service.

Det er også derfor, at ‘Om’ siden på din hjemmeside er så vigtig. Det er den næstmest besøgte side på din hjemmeside efter din forside! Vidste du det?!

Så,
– Hvis du ikke har en ‘Om’ side, koster det dig penge.
– Hvis du har en ‘Om’ side, men den er meget begrænset… Koster det dig også penge.

Med denne skabelon får du et redskab til at lave en hurtig side på dit website. Skab en lynhurtig side der giver dine potentielle kunder information om dig, der giver dem tryghed til at købe fra dig. Udfyld med dine informationer, billeder, farver og skrifttyper.

Så lad os skabe en ‘Om’ side, der vil booste dit salg!

Beskrivelse

 

6 tips til din ‘om mig’ side:

 1. VELKOMMEN
  – Præsentér dig selv og byd dine besøgende velkommen på din ‘Om’ side.
 2. UDFORDRINGER
  – Tal om dine kunders udfordringer og forsikr dem om, at du tilbyder den bedste løsning til deres problemer.
 3. OM MIG
  – Hvem er jeg? Hvad laver jeg? Hvordan kan jeg gøre livet lettere for mine potentielle kunder? Hvad er min historie? Nogle sjove facts?
 4. TESTIMONIALS
  – Del anbefalinger, kundecases, anmeldelser, citater, alt hvad der kan fungere som social proof for at opbygge tillid.
 5. SERVICE/PRODUKT
  – Del navnet på din(e) tjeneste(r) og en kort beskrivelse af, hvad det handler om. Glem ikke at tilføje et link til en landingpage for mere information.
 6. CALL TO ACTION
  – Opfordr dine potentielle kunder til at foretage den handling, du gerne vil have dem til, som fx at booke et gratis kald, besøge en landingpage, kontakte dig, købe forløb, tilmelde sig dit nyhedsbrev eller lignende.

Pro tip: Inkluder professionelle billeder af dig, så dine kunder kan se ‘giraffen’ 😉

Tekniske specifikationer

Efter køb modtager du et link hvorfra du kan downloade min PDF. Skabelonen kan bruges til både Canva Pro og gratis version.
Skabelonen er i 1000x2500px. Du kan let ændre formatet vha. Canva Pro. Indholdet kan kopieres og bruges i andre formater. Der er indsat stockbilleder fra Canvas bibliotek.

LICENS VILKÅR:
DU MÅ GERNE GEMME TIL din hjemmeside eller PRINTE TIL PRIVAT/VIRKSOMHEDSBRUG.
DU MÅ IKKE VIDERESENDE, DELE ELLER SÆLGE SKABELONEN.

 

OBS:

Jeg anbefaler at du ser denne løsning som en midlertidig løsning. Den er funktionel og effektiv. Min professionelle anbefaling vil altid være at få en webudvikler til at kode din hjemmeside op. På denne måde har du bedre gavn af bl.a. SEO og kan give dig en bedre brugeroplevelse på tværs af platforme.