1:1 forløb

Sådan kan du arbejde 1:1 med Kandes

Har du brug for mig? Så er der flere muligheder at vælge mellem. Kan du ikke finde en løsning der passer til dig? Så send mig en mail og lad os skræddersy et forløb til dig.

Bestseller

Kandes Signaturpakken

Når mine kunder investere i deres visuelle identitet fortæller de mig ofte at det har givet dem en kæmpe power, et skulderklap og et skub bagi til at steppe op. Når du investere i din visuelle identitet investere du i din virksomhed – og i dig selv. Du har styrken, viljen og modet til at gå vejen – jeg hepper på dig!

Instagram Upgrade

Det er tid til at opgradere din Instagram og tage din digitale tilstedeværelse til det næste niveau. Lad os sammen sikre, at din Instagram ikke bare er et udstillingsvindue, men en magnet for drømmekunder.

Kandes Sparringsession

Som soloselvstændig skal vi have styr på 1000 ting. Og jeg ved godt at det nok ikke er din visuelle identitet du sætter øverst på listen. Men det er virkelig vigtigt at få styr på din visuelle udstråling. Sæt nogle guidelines op for dig selv og spar en masse tid og energi. Jeg vejleder dig til hvordan du selv kan skabe en rød tråd gennem din markedsføring.

Mød Kamilla

Grafisk designer

Hej, jeg hedder Kamilla. Jeg har gennem de sidste 14 år arbejdet som grafisk designer. Min stil er feminin, skandinavisk og minimalistisk. Jeg vil beskrive mig selv som lidt af en nørd når det kommer til grafisk opsætning og typografi…

Testimonials