Workbook Canva Template mockup
|

Sådan bruger du en Canva skabelon

En Canva skabelon eller template er et virkelig godt værktøj til at lave lækre PDF’er, workbooks, e-bøger, kursusmateriale osv. på rigtig kort tid. Perfekt til dig der vil udstråle professionalisme i dit materiale. Dig der vil tage din virksomhed til næste niveau og lave smukt materiale – der ikke tager dig 100 år!

Canva er et gratis program der hjælper dig med at lave grafik og publikationer. I den grafiske verden er det lidt et fy-ord at sige Canva. Men helt ærligt ik’? Jeg har været grafiker i over 12 år – og det her… er the shit! Really! Med Canva kan du positionere dig selv stærkt og professionelt – helt uden en grafiker (eller med en grafiker på sidelinjen 😉 )

Jeg er kæmpe fan af lækkert content – og kan du lave meget af det selv, selvom du kun er one-woman-army så er det helt perfekt! Med min skabelon skal der SÅ LIDT til for at du tager din virksomhed seriøst og til næste niveau.

Skabelonen er fuld redigerbar, det er let med drag & drop at tilføje dine brandbilleder, skrifttyper og farver. Idéen er at du kan mix ‘n’ match så det bliver helt unikt til dig og dit projekt.

Lad os komme igang med din nye Canva skabelon! Det er lettere end du tror.

Step 1

Vælg dine sider

Step 2

Tilføj dine brandfarver, skrifttyper og billeder.

Step 3

Download PDF

Bonus info:

Skabelonen kan bruges igen og igen. Dvs med samme skabelon kan du lave alt fra freebies, spørgeskemaer, tracking, måling af dine klienters udvikling, CTA sider – hvordan arbejder man videre med dig, Q&A’s og meget meget mere.

God fornøjelse med din nye skabelon – jeg glæder mig til at se hvad du får produceret 🙂

Kamilla

Similar Posts