Kandes signaturpakke

Visuel identitet

Kandes Signaturpakke

Signaturpakken er til dig der er klar til at tage din visuelle stil til NEXT LEVEL. Du kan eksempelvis være soloselvstændig der har været i gang et par år, en del af en feminin virksomhed eller en nystartet selvstændig, der vil flyvende fra start!

Det vigtigste er, at du er et sted i din virksomhedsrejse, hvor du er klar til at skille dig positivt ud fra konkurrenterne, få flere af de rigtige kunder ind gennem døren og lade dine visioner og drømme for virksomheden skinne klart og tydeligt gennem alt du laver! 

Et hurtigt overview over pakkens indhold kommer her: 

 • Et unikt designet logo (naturligvis i alle de filtyper du skal bruge)
 • En verdensklasse brandmanual; giver et komplet overblik over logo, dine signaturfarver, skrifttyper etc., ét samlet sted. Herudover vises dit brand, hvordan det skal bruges visuelt, samt hvilke elementer der kan bruges hvor.  
 • 1:1 sparring med mig om din visuelle identitet så du fremover udstråler præcis dét du drømmer om i din virksomhed.
 • Mockups af din nye visuelle identitet, så du kan se det komme til live i den virkelige verden.
 • Afsluttende 1 times 1:1 session med rådgivning til launch af din nye visuelle identitet og evt. hjælp til Canva.

Herunder giver jeg dig en fuld beskrivelse af, hvad du får med i signaturpakken. Hvis du er det mindste i tvivl om indholdet, eller om det er noget for dig, håber jeg du vil tage fat i mig så vi kan snakke det igennem sammen.

01. Drømme, inspiration og planlægning

Vi starter med en afklaringssamtale hvor vi begge kan mærke hinandens energier. Er vi et match? 

Jeg stiller en masse spørgsmål som hvad du laver i din virksomhed, hvad du drømmer om og hvilke værdier du kunne tænke dig at udstråle med din visuelle identitet. Spørgsmålene stiller jeg for at danne mig et rigtig godt billede af dig, din virksomhed og dine kunder. 

Jo mere jeg ved, jo bedre kan jeg ramme din stil spot on! 

02. ideer og design

Læn dig tilbage og vent mens jeg laver magi til dig. Vi snakker løbende sammen så vi hele tiden tjekker ind på din stil og dine drømme.

Du modtager første design udkast et par uger efter vores snak (eller efter aftale). Kig de fine forslag igennem, print dem ud og hæng dem op. Snak med mig, dine venner, familie om dine tanker.

Vi laver ændringer og små justeringer indtil du er helt tilfreds. Jeg laver gerne diverse mockups så du kan se dit nye logo i forskellige situationer – fx på en bil, et visitkort osv.

03. Download og kast med konfetti

Når du har godkendt dit nye logo bruger jeg igen lidt tid på at klargøre en masse filer til dig. Jeg sørger for at du har alt hvad du skal bruge – lige ved hånden.

Download din special designet mappe fyldt med dine logoer, særligt udvalgte farver og alt hvad du skal bruge – både til online og tryk. Implementer filerne og farverne på dine sociale medier, på din hjemmeside og på dit trykte materiale.

Og så er det tid til at fejre, at du lige har taget din virksomhed til NEXT LEVEL! Nu er du klar til at tiltrække dine drømmekunder.

04. Brug din brandmanual

Din brandmanual indeholder information om, hvordan dit logo er opsat, med hvilken skrifttype(r), ikoner, farver og farvekoder, mockups, et moodboard og fil-beskrivelser.

Brandmanualen fungerer perfekt som et opslagsværk når du skal (eller får nogle til at) designe din hjemmeside, dine posts til sociale medier eller en flyer. Jeg får tit feedback fra mine kunders skilteteknikkere, webdesignere og andre grafikere om, at brandmanualen er guld værd. Med den i hånden, er der ikke længere nogen der er i tvivl om den røde tråd i din virksomhed og hvilken stemning din virksomhed skal udstråle.

Indhold i signaturpakken


 • Indledende snak & research af dig, dit brand og dine konkurrenter (på Zoom)
 • Inkl. Workbook med arbejdsopgaver der hjælper med at finde din persona og stille skarp på, hvem du vil tiltrække
 • Idéudvikling og udarbejdelse af 5-8 unikke og personlige design forslag inkl. flere forskellige skrifttyper
 • Korrekturgange og rettelser
 • Udarbejdelse af et unikt designet logo
 • Udarbejdelse af endelige filer af både logo og evt. ikon;
 • Sort, hvid, farvet logo i filerne: JPG, PNG, PDF, SVG, AI og EPS
 • Brandmanual som viser moodboard, logo, skrifttyper, farver og farvekoder
 • Afsluttende 1 times 1:1 Zoom møde med rådgivning om din nye visuelle identitet og evt. hjælp til Canva
 • Ekstra: 
 • 3x Instagram tips
 • Oversigt med din farvepalette til kontinuerlig farvebrug på SoMe
 • Oversigt over hvad man bruger hvilke filformater til
 • Jeg gemmer filerne så du altid kan få dem tilrettet ved behov
 • Mulighed for at få lavet andre filstørrelser uden beregning
investering: 15.000,- ex moms

Mulighed for ratebetaling af fx 3x 5.000,-

Kan jeg også hjælpe dig?

01. Send mig en mail

Beskriv lidt om din virksomhed, dine drømme, din stilart og hvad du godt kunne tænke dig.

02. Afklaringssamtale

Lad os tage en snak omkring dig, din virksomhed, dine drømmekunder og dine visioner. Hvad vil du gerne udstråle? Hvem vil du gerne tiltrække?

03. Grafiske lækkerier er på vej

Vent mens jeg designer din nye visuelle identitet. Nu er du klar til at tage din virksomhed til NEXT LEVEL og tiltrække dine ideelle drømmekunder.

Skal vi lave magi?

Testimonials

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Ja, den kan deles op i 2 eller 3 rater. Lad os tage en snak om hvad der passer dig bedst 🙂

Du må meget gerne have tænkt over hvad du kunne tænke dig at udstråle. Lav gerne et board på fx Pinterest eller gem billeder ned på din mobil. Gem billeder af alt hvad du tiltrækkes af. Det kan fx være billede af en strand, et andet logo du synes er virkelig flot, en skrifttype eller en kage med en flot farve.

Så kan vi tage en snak med udgangspunkt i dine billeder og jeg kan lettere finde ind til hvilken retning vi skal i.

Du får filer til online brug, dvs. JPG, PNG og SVG. Disse fil typer er pixeleret som betyder at de ikke fylder så meget og kan bruges på fx Instagram, din hjemmeside, Facebook osv.

Derudover får du også vektoriserede filer til tryksager i form af PDF. Vektoriseret betyder at du har mulighed for at skalerer filen op i lige præcis den størrelse du skal bruge – uden at det går ud over kvaliteten.

Sidst men ikke mindst får du også min arbejdsfil i EPS. Den kan du også bruge til tryksager og er også vektoriseret.

Du får flere udgaver af dit logo så du har en bred vifte af muligheder. Har dit logo fx et ikon får du både logoet med og uden ikon, i sort, hvid og farvet. Det er altid en fordel at have dit logo i flere forskellige farver. Lad os fx sige at du gerne vil sætte dit grønne logo på et billede af en skov. Her vil det farvede logo desværre forsvinde og din synlighed forværres. Men sætter du den hvide udgave ind her vil din virksomhed fremstå iøjnfaldende og professionel – og det er lige præcis dér vi skal hen 😉

I din brandmanual finder du også en guide til, hvad du skal bruge de forskellige filer til. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte mig.

Ja, selvfølgelig. En del af mine kunder er faktisk mænd. Men jeg markedsfører mig primært til de feminine erhverv.

Ja, jeg laver en del andre opgaver for faste kunder. Det er bl.a. brochurer, flyers, visitkort, SoMe posts, emballagedesign, årskalendre, skilte, TV reklamer, opsætning af markedsføring på bl.a. servietholdere, special opgaver osv. osv. Mine tidligere jobs har været hos reklamebureauer og jeg har derfor meget erfaring med grafik til alt inden for reklame og markedsføring. Send mig en mail med din forespørgsel – så tager vi en snak 🙂