|

Taylor Swift inspirerede skrifttyper

Jeg ved ikke med dig, men jeg elsker skrifttyper. Og så er det gået op for mig at jeg muligvis er skabs-swiftie-fan…. 🤣

Efter at have hørt dygtige Trine Ravnkilde fortælle om Taylor Swift og hvordan hun aktiverer hendes fanskare – er jeg blevet ret nysgerrig på hende. Det er virkelig inspirerende hvordan hun har bygget hele hendes brand op og især hvordan hun bruger grafik og kommunikations greb til hendes fordel.⁠

Som den grafiske-nørd jeg er, begyndte jeg straks at finde en masse skrifttyper som kan ligne dem hun bruger. ⁠

Med fare for at det her opslag primært bliver med folkeskole elever der ‘lige skal lave en planche med Taylor’ -målgruppen så synes jeg faktisk at det her er ret sejt 🤓⁠

Måske kan du bruge nogle af skrifttyperne som inspiration til dit eget brand? 🔥⁠

… og fortæl mig så lige: er jeg den eneste skabs-swiftie-fan? 🙈

Har du også brug for skabeloner til Canva? Du finder alt fra workbook til opslag på min webshop lige her. Spar tid og energi på at lede efter de helt rigtige skabeloner. Har du brug for costummade skabeloner? Se hvordan vi kan arbejde sammen lige her.

Kamilla

Similar Posts