|

7 tips til at lave content lynhurtigt

Vil du bruge mindre tid med næsen nede i mobilen? 🐽

Jeg hører ofte fra selvstændige at Instagram tager for laaaaaang tiiiid! ⏰

Jeg hører dig! 🙋🏻‍♀️ Mine 5 års erfaring som selvstændig har givet mig maaaaange læringer. Nu giver jeg nogle af de bedste videre til dig så vi kan få dig ud over rampen – hurtigere! 🙌

Du kan fx:

  1. Skriv dine captions/tekst på computeren med 10 fingre i stedet for på mobilen med 2 tommelfingre 👍
  2. Lav grupper af hashtags og gem i fx noter. Eller, mit favoritprogram, Later hvor du kan finde, gemme og automatisk poste.
  3. Vælg dine brandfarver og skrifttyper og kend farvekoder samt navne. Så du undgår at bruge 100 år på at lede efter hvilke farver du skal bruge på dine grafikker.
  4. Brug Canva skabeloner, fx dem du finder på min webshop, ret til dine brandfarver og skrifter → vupti så har du lynhurtigt pre-made skabeloner hvor alt du skal gøre er, at tilrette teksten. Work smarter – not harder, right?! 🤓
  5. Lav en content strategi så du ikke bare ‘poster det du lige føler for’, men følger en tjekliste der giver dine følgere værdi og lyst til at følge dig.
  6. Lav et brandboard og hæng op på væggen. Her kan du altid se dine farver, skrifttyper, logo, billedestil etc., og komme tilbage på rette spor (hvis nu du blev fristet af en anden stil 🙈)
  7. Organiser dine filer i Canva så du altid har dine logofiler i alle dine brandfarver, dine brandingbilleder i en mappe, dine salgs relaterede materialer i en anden osv..

Hvis din mission er at lave mere content hurtigere og undgå at bruge for meget tid i Canva – så er mine Canva skabeloner perfekt til dig! Du kan starte med at få min freebie med et brandboard lige her.

Jeg har lavet massere skabeloner som kan frigive din tid og hjælpe dig – på min webshop finder du alt fra workbooks, opslag, stories og meget mere.

Er det hele blevet for uoverskueligt?

Bare rolig, jeg har dig! Med min Instagram Upgrade pakke hjælper jeg dig til at få fodfæste på din branding igen. Læs mere om den her.

Kamilla

Similar Posts