|

Pepsi Max redesign

Forestil dig… den fineste champagne, lækker fest, sol og varme… ☀️🥂💃

Det er sådan jeg tænker hver gang jeg drikker en max – men deres logo følger ikke helt med i mine visioner føler jeg 😂
Så jeg har laver min egen version – hvad synes du? 🤩
#pepsimaxfan 🙌

Redesign af Pepsi Max

En visuel identitet skal fremkalde en følelse. En følelse som skal være en forlængelse af dig og dit brand. I videoen bruger jeg visuel identitet som et redskab – et redskab som hjælper mig med at skabe følelsen af lethed, sommer, eksklusivitet og fest. Det er lige præcis også sådan du skal bruge din visuelle identitet som redskab 🤗

Til mine kære med-nørder 🤓
Jeg designer logoet i Adobe Illustrator. Jeg tegner altid med min Wacom Intuos pen. Fonten er outlinet så jeg kan lege med linjer og personlighed. Herefter har jeg lagt logoet oven på en video i Photoshop.

Kamilla

Similar Posts