|

Sådan kan vi arbejde sammen

How to work with me ✨🧡⁠

Skal vi to lave magi sammen?⁠ 😍
Jeg elsker at hjælpe dig som er feminin soloselvstændig, med passion for at hjælpe andre samt stræber efter next level 🔥⁠

Jeg ved at du har lagt blod, sved og tåre i din virksomhed! Du vil så gerne lykkedes – og med mig på holdet bliver jeg din grafiske wingwoman. Jeg vil gøre alt for at se dig lykkedes – for så føler jeg også at jeg lykkedes 🙌⁠

Hvorfor vælge mig fremfor andre grafikere?⁠
Forskellen ligger i, at vælge en grafiker der forstår din hjerte business og hvordan du tiltrækker dine drømmekunder ✨

🧡 Signaturpakken – Min absolut bestseller:
Jeg har designet en pakke der er perfekt til dig der mangler nyt logo, skrifttyper, farver samt moodboard. Vi pakker det hele fint ind til sidst med en brandmanual der er GULD værd for både dig – men også fremtidige samarbejdspartnere, ansatte – you name it 🤩
❗️OBS: kun til dig der er klar til at tage din virksomhed til næste niveau, få flere drømmekunder samt vækste derudaf 🔥📈

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️En tidligere signaturpakke kunde siger:
“Og må lige sige, at jeg simpelthen elsker min nye identitet – jeg føler mig stolt, powerfuld, professionel og unik!!!!” – Anne Cathrine

🧡 1:1 Sparringssession
90 minutters Zoom snak hvor vi gennemgår hele din visuelle identitet. Jeg kommer med mine bedste råd og guider dig til, hvordan du selv kan forbedre og arbejde med din visuelle identitet.

Snakken er helt nede på jorden og alle tricks er personlige til dig. Efterfølgende vil du modtage en PDF med takeaways, kort referat samt link til vores samtale. Så kan du altid huske hvad vi har talt om 🤗

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️En tidligere sparringsession kunde siger:
“Du er kompetent, skarp og omsorgsfuld på samme tid🤩” – Carina

🧡 Canva skabeloner
Newbie eller haj? Jeg har skabeloner i alle former der giver dig en smutvej til dit next level. De vil spare dig 100-vis af timer i Canva. Brug din tid på dét der er vigtigst for dig!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️En tidligere canva kunde siger:
“De er så fine! Det er bestemt ikke sidste gang vi gerne vil bruge dig til at hjælpe med skabeloner i Canva👏🏻” – BabyRiget

Er det din tur nu? 🔥

Send mig en mail lige her og lad os komme i gang 🙂

Kamilla

Similar Posts