Visuel identitet til Prima Vida

Prima Vida: Før 👉 Efter ✨⁠ Visuel identitet

Anne Cathrine havde allerede et logo da hun skrev til mig. Et logo der endda betød utrolig meget for hende personligt 🥹 ⁠

Men hun kunne godt se, at det havde brug for en upgrade for at kunne matche hendes virksomhed – og dér hvor hun gerne vil hen 🚀⁠

Min fornemmeste opgave var at tage alle de fine små detaljer i det daværende logo og lave en upgrade der passede til hendes nye målgruppe – UDEN at gå på kompromis med Anne Cathrines følelser. For ja, man kan nemlig sagtens have følelser til et logo 🧡⁠

Når jeg redesigner vil jeg altid gerne høre om historien bag virksomhedens første logo. Ofte er det en kvinde med en kæmpe passion, viden og ben i næsen. Hun har startet en virksomhed med sine bare næver – og dét ved jeg kræver blod, sved og tåre 🤯⁠ ⁠

Min superpower er at tage din historie, dét du siger ⁠

-mellem linjerne – ⁠
og omdanne til et visuelt lækkert univers, der tiltrækker lige præcis D I N E drømmeklienter 🔮🪄🦸🏻‍♀️ ⁠

Et univers der er aligned med dig – der føles som dig. Som du er MEGA stolt af 🤩⁠

For det skal du være! ⁠
… stolt! ⁠
Du gør det skide godt skal du vide og jeg hepper på dig! 🙌⁠

🧡 Skønne Anne Cathrine gik all in og fik både designet visuel identitet; logo, skrifttyper, farver, brandmanual samt flyers, visitkort, podcast covers, bannere, sparring og meget mere. ⁠

Derudover fik hun også hjælp af søde Luna (Luna Hvalsø) der har taget hendes nye brandingbilleder 📸⁠😍⁠

Nu er hun virkelig godt klædt på til dét next level der venter på hende 😍🙌🚀⁠

Jeg elsker at få lov til at arbejde med virksomheder som Prima Vida og kvinder som Anne Cathrine 🥰 Jeg kan se så meget potentiale og dét vi udvikler sammen giver en KÆMPE grobund for fremtidig vækst. ⁠

Jeg er simpelthen pjattet med det – og med mit arbejde ❤️⁠

TAK 🥰🙏

Skal vi to også lave magi? Læs mere om min signaturpakke her

Se Prima Vida’s instagram herOg Fotograf Luna her

Vil du se mere af mit arbejde? Se min portfolio her 🤗

Kamilla

Similar Posts