|

Webshop – now open!

Hurraaaa! ENDELIG er min webshop åben!⁠
Jeg har arbejdet drøn hårdt – og nu er den her endelig 😍🥰⁠

Min vision er at få dig til at shine i din virksomhed. Jeg vil gerne hjælpe så mange som muligt med at stråle gennem deres visuelle identitet. Derfor er jeg SÅ glad for endelig at have min webshop klar!

Webshoppen kommer til at indeholde produkter der kan give dig en uplevel af din bizz, give dig motivation og styrke til at tiltrække dine drømmekunder.

Produkterne er til dig, der ved, at visuel identitet er KEY! Men måske ikke har tid – eller lyst – til at sidde og nørde med det selv. Derfor har jeg designet skabeloner, kurser og meget mere der klæder dig godt på. Så kan du bruge din kostbare tid på at vækste din hjertebusiness 🥰

Webshoppen kommer til at indeholde:⁠
🔥 Canva skabeloner til fx stories, posts, workbooks⁠
🔥 Skrivebords baggrundsbilleder⁠
🔥 Pre made logoer (This one will 🤯 your mind!)⁠
🔥 Freebies⁠
🔥 Kurser⁠
… og meget mere 🥳⁠

Find shoppen her

Kamilla

Similar Posts