|

Freebie: Brand tjekliste

Hvordan kan du få din markedsføring til at tydeliggøre det dit brand står for?
Ved at have styr på dine farver, fonte, billedestil, grafik, tone-og-voice – og bruge dem kontinuerligt – kan du sikre en rød tråd gennem din markedsføring og derved få dit brand til at fremstå troværdigt og professionelt.

Når du fremstår troværdig og professionelt, inden for din niche, tiltrækker du dine drømmekunder. Skab et overblik med min tjekliste og oplev en uplevel af din virksomhed.

BONUS:
Fra mig til dig! Inklusiv min Brandboard Canva skabelon.

Ved hjælp af få tips og tricks kan du øge din visuelle udstråling, skabe blikfang og ramme dine drømmekunder. Når vi markedsfører os gennem personlig branding er der mange ting at holde styr på – men jeg hjælper dig!

Psst…! Vil du stå endnu stærkere?
På mit kursus lære du at lave din egen farvepalette, definere din målgruppe, lave et moodboard, finde skrifttyper og samle det hele i en brandmanual. Du finder kurset lige her.

Vil du arbejde 1:1 med mig?

Jeg designer dit nye logo, farvepalette, moodboard, brandmanual – så du bare skal fokuserer på at vækste din virksomhed. Så er min signaturpakke måske noget for dig. Læs mere om Kandes Signaturpakken her.

Kamilla

Similar Posts