Kandes grafisk design

Mock-hva-for-noget? 🤔

Et mockup er super godt til visuelt at se hvordan et logo eller en grafik kan se ud i en setting. Det kan fx være på et visitkort, en bil eller et skilt 🪧

Et mockup er basically et billede hvor du placerer et logo på. Billedet giver en ide om hvordan det visuelt kommer til at ser ud og den stemning din visuelle identitet får 🌈

Når jeg designer logoer kan jeg (efter mange års erfaring👵🏻🤓) visuelt se for mig hvordan det kan fungerer både offline og online. Men det kan være virkelig svært for min kunde at se. Derfor er mockups et super godt værktøj.

Nørde tip 🤓
Jeg bruger som regel viden fra min kunde til at vælge det rigtige billede. Har hun fx et brændende ønske om en specifik bil, bruger jeg et billede af den og sætter logoet på. Det er med til at sætte gang i vores drømme og tage vores business til next level 😍🔥

BONUS TIP 🔥
Det er en kæmpe motivator at sætte dit logo på noget du drømmer om. Hvis du fx drømmer om at holde et foredrag for 10.000 mennesker – så sæt dit logo på et kæmpe banner ude foran bygningen.

  1. Print det ud.
  2. Hæng det op.
  3. Kig på det hver dag.
  4. Visualiser at du virkelig står der.

Det er SÅ powerfuldt 🔥👏

Kamilla

Similar Posts